Најчесто поставувани прашања и места кои што може да Ве двоумат, за да се пријавите на обуката за жени ,,ТИ СИ ТАА”:
 
1. Дали ова обуката за жени ,,ТИ СИ ТАА” навистина ми е потребна?
 
Дали имате некаде застој, сомнеж, строгост кон себе во некоја област од животот? Дали сакате нешто да промените, да се чувствувате подобро, да правите нешто со леснотија?
Дали ви е потребно повеќе да се чувствувате реализирано, да успеете во нешто, да заработите повеќе?
Тогаш, ова можат да бидат некои од причините за да се приклучите на оваа програма.
 
2. Што ако пропуштам некој модул од обуката?
 
Вежбите и снимките од делот со предавањето ќе ви бидат на располагање пред и по модулот. Снимките ќе ги добиете на Вашата е-маил адреса.
 
 
3. Дали треба да зборувам за себе пред други?
 
Имате избор, само доколку сакате нешто да споделите, можете да го направите тоа.
 
4. Каква поддршка ќе добијам со оваа програма?
 
Ќе добиете поддршка од ментор (на самите онлајн модули и преку неделата) и неопислива поддршка од целата група жени. Не сте сами!
 
5.Дали можам да платам на рати?
 
Да, овозможено е плаќање на 2 рати по 2.500 ден.
 
6. Обуката почнува на 13 октомври, дали можам да уплатам некој ден после 13 октомври?

Да, излегуваме во пресрет и сме флексибилни, важно ни е што повеќе жени да добијат можност за нови резултати.

 
За сите овие или други прашања – слободно пишете ни на: contact@inspirit.mk , или јавете се на: 078/ 261 298.
 

⏰ Рок за пријавување: 09. октомври 2020
‼️ Почнуваме на 13 октомври 2020 година (вторник) од 18.00 часот, преку zoom!