Обука за компании
Подобрување на тимската работа преку ефикасна комуникација

Работилница со ДИК, организирана од OSCE и IFES

Женско Лидерство
Фотографии од програмата обуки/работилници за јакнење на жените во компаниите и нивно охрабрување да преземаат поголеми проекти, чекори и водечки позиции.

Points of You® Certified Practitioner – Train The Trainer Program

HR Тим Билдинг Викенд, Охрид
Прв HR тим билдинг викенд во организација на Македонската асоцијација на човечки ресурси.
Со Инспирит Коучинг и феноменалната методологија Points of You на Вашата наредна тим билдинг работилница креирајте забавно, трајно и силно искуство за коешто вработените ќе зборуваат со денови.

Team coaching

Points of You – отворени работилници и тим билдинг активности во Инспирит Коучинг

10-та јубилејна интернационална конференција за човечки ресурси, 31-ви мај 2018, Скопје

Тимски коучинг – NGOs, мај 2018, Охрид

UN Women | Родово одговорно буџетирање: Работилница за планирање на идни интервенции

Ефективна професионална комуникација – март 2018

Јавен настап – март 2018

Од јунските обуки

Обука за креативен дизајн за вработиливост кај млади лица со попреченост

The Coaching Game – POINTS-OF-YOU®

Напредна Комуникација 14-16.02.2017

Јавен настап

Влијателна комуникација

Curabitur placerat eu libero a ullamcorper. Morbi suscipit lobortis elit. Ut gravida lectus elit, vitae facilisis nibh gravida quis. Vestibulum ex arcu, suscipit tincidunt faucibus id, placerat eu nibh. Fusce condimentum purus elit, eu mattis purus tristique at. Phasellus diam lectus, bibendum vitae posuere eu, sagittis quis est. Vivamus finibus condimentum vestibulum. Aliquam porta mauris lectus, eget bibendum nulla iaculis vitae. Ut dapibus odio ut arcu eleifend, non dictum magna tempus. Sed suscipit dui non mi pulvinar, eget finibus felis fringilla. Vivamus at eros nec metus commodo elementum vel eu ligula. Morbi at sapien consequat, dapibus elit sit amet, tempor diam.

Curabitur placerat eu libero a ullamcorper. Morbi suscipit lobortis elit. Ut gravida lectus elit, vitae facilisis nibh gravida quis. Vestibulum ex arcu, suscipit tincidunt faucibus id, placerat eu nibh. Fusce condimentum purus elit, eu mattis purus tristique at. Phasellus diam lectus, bibendum vitae posuere eu, sagittis quis est. Vivamus finibus condimentum vestibulum. Aliquam porta mauris lectus, eget bibendum nulla iaculis vitae. Ut dapibus odio ut arcu eleifend, non dictum magna tempus. Sed suscipit dui non mi pulvinar, eget finibus felis fringilla. Vivamus at eros nec metus commodo elementum vel eu ligula. Morbi at sapien consequat, dapibus elit sit amet, tempor diam.