Team coaching – NGOs, May 2018, Ohrid

Influential Communication – March 2018

Public speaking – март 2018

Од јунските обуки

Обука за креативен дизајн за вработиливост кај млади лица со попреченост

The Coaching Game – POINTS-OF-YOU®

 

Напредна Комуникација 14-16.02.2017

 

Јавен настап

 

Влијателна комуникација